Blijf up 2 date met het RegioNieuws !

Written by on 23 augustus 2019

 • Politie houdt Lembeekse Bossen in het oog
  on 4 april 2020 at 09:47

  Hoewel er geen uitgeschreven actieplan voor het komende, wellicht zonnige, weekend op tafel ligt, toch zal de politie de Lembeekse Bossen-zone niet uit het oog verliezen

 • Stad neemt onderhoud van middenberm N9 over
  on 4 april 2020 at 01:25

  De stad neemt het onderhoud van de middenberm van de N9 over en daar hangt een ferm prijskaartje aan vast. Té ferm, vindt gemeenteraadslid Koen Loete (CD&V).

 • Werkgroep met politici, mensen uit verenigingsleven en experts werken samen met één doel: lokale economie erbovenop helpen na coronacrisis
  on 3 april 2020 at 18:47

  Het Eeklose stadsbestuur gaat een werkgroep (een ‘taskforce’) oprichten om aan een herstelplan te werken dat in actie moet treden eenmaal de coronacrisis bezworen is. In de werkgroep zullen diverse initiatieven bekeken worden op hun haalbaarheid.

 • Recyclagepark dinsdag terug open voor groenafval
  on 3 april 2020 at 11:58

  Het recyclagepark van Eeklo opent terug de deuren vanaf dinsdag 7 april, maar wel onder voorwaarden. Zo kan er enkel groenafval aangebracht worden. en andere restfracties zijn niet geopend. Het is gratis om groenafval af te leveren. Er mag 1 persoon per auto aanwezig zijn. De gemeenschapswacht van stad Eeklo en de politiediensten ondersteunen de parkwachters zodat alle maatregelen gerespecteerd worden. Deze regeling is voorlopig van kracht tot en met 19 april.

 • AZ Alma opent speciale corona-afdeling voor extra kwetsbare 75-plussers
  on 3 april 2020 at 01:25

  AZ Alma schakelt nog een versnelling hoger in de strijd tegen het coronavirus en opent vandaag, vrijdag, een aparte afdeling voor geriatrische Covid-19-patiënten. Deze patiënten zijn 75-plussers die extra kwetsbaar zijn omdat ze verschillende aandoeningen hebben.


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background