Blijf up 2 date met het RegioNieuws !

Written by on 23 augustus 2019

 • Vanochtend helder weer in Eeklo
  on 5 juli 2022 at 03:26

  In Eeklo zal er ’s middags en ’s avonds lichte bewolking zijn. Er staat een stevige wind uit het noorden en we krijgen een temperatuur die tot 21 graden oploopt. Morgen wordt het overwegend bewolkt met een zwakke wind. De temperatuur ligt rond de 18 graden.

 • Ereschepen Roger Ginneberge overleden, stad opent rouwregister
  on 4 juli 2022 at 11:08

  Ereschepen Roger Ginneberge is afgelopen vrijdag, op 1 juli, overleden. Hij werd 89. Ginneberge, een technisch bediende, werd in 1977 voor de toenmalige CVP schepen van Sport, Cultuur en Jeugd. Hij was in 1987 een van de stichters van KBG-OKRA Balgerhoeke, en verzamelde alles over Balgerhoeke en de Tweede Wereldoorlog.

 • Eeklo plaatst extra babbelbanken en jij kan bepalen waar
  on 4 juli 2022 at 09:46

  Eeklo koestert haar zitbanken. Er komt een plan om te bekijken wat beter kan, én in het najaar worden extra bankjes geplaatst. De Eeklonaar mag zijn favoriete locaties doorgeven, en kan ook stemmen.

 • Slechts één weekend chillen in de Motown Zomerbaar
  on 3 juli 2022 at 10:32

  Het voorbije weekend was de tuin van Bob D’Haeseleer voor de zesde keer het decor voor de gezellige pop-up Motown Zomerbaar. “Eigenlijk was het gewoon een excuus om nog eens met onze vriendengroep samen te zijn”, vertelt Bob. “We maakten er een leuk weekend van met hippe drankjes en lekkere Thaise barbecue van Thai Chang. Speciaal voor de gelegenheid serveerden we ook nog eens onze Motown-gin. Heel misschien openen we later deze zomer nog eens de deuren.”

 • Naakte reus Medar gaat naar de Tour de France: “We kunnen hem meepakken in de koffer, dat is iets makkelijker”
  on 1 juli 2022 at 15:18

  De Tour gaat vrijdagavond van start, en Eeklo doet een beetje mee. Ondernemer Michiel Steenbeke trekt met zijn naakte reus Medar naar de Ronde, al doet hij dat met een opblaaskopie. “Dat weegt minder.”


Continue reading

Current track

Title

Artist

Background