Laurent Jay


Laurent Jay shows

Maak kennis met Laurent Jay…

De Antwerpse DJ begon zijn carrière in 1986 op het verjaardagsfeestje van zijn oudere zus en hij is een actief lid van de muziekscene. Na vele kleine feestjes Fast forward 7 jaar en op 15-jarige leeftijd trad Laurent op op feesten en in bars.

Laurent verdiende zijn sterren en strepen in de zwaardere hardcore scene en was resident DJ in club Fauna. Vanaf dat moment begon de bal te rollen en werd hij uitgenodigd om te mixen in verschillende bekende lokale en internationale clubs. Laurent Jay begon te spelen bij de afterclub Obelix, die later werd omgedoopt tot Space.
Hij was ook resident DJ bij de beroemde Nederlandse club High Life, speelde in de Belgische Superclub Papaya en was resident op zondag La Familia in La Rocca (Lier, België) en resident in de Antwerpse club Baroque. Hij trad vaak op in het buitenland, waaronder “Lands End” in het Verenigd Koninkrijk Londen en verschillende clubs en feesten in Suisse. De exclusieve A.C.C. bootfeesten. La Familia La Rocca, Versuz, Noxx, Baroque, Sunsetclub, Manele, Reflex, BudhaBar … waren zijn thuisbasis voor zijn optredens.
Later speelde Laurent Jay op structuurfestival ’14, Globefest (nog steeds als resident). Rock Zottegem ’14, Sunrise festival ’14, Dance d-vision ’16, CityParade ’16, Bora Bora Ibiza Spanje ’16, Catamaran Sunset San Anthonio Ibiza ’16, Magic La Rocca, Apocalypse, Brake, Cave Inn, Decadance Outdoor’ 17 , Afterlife festival ’17, Blacklight Festival’17 , Retro Vibes (nog steeds als resident)…
Je kunt maandag ook luisteren naar zijn livestream op Facebook “MONDAY YOU BASTARD”, met in de hoofdrol vele andere gastdeejays!

En nu begin ik aan mijn Radioavontuur op TRL !


Current track

Title

Artist

Background