Zondag

00:00Zondag

[...]

Learn more

TRL zonder Bla Bla

04:00Zondag

04:00Zondag

[...]

Learn more

TRL zonder Bla Bla

11:00Zondag

11:00Zondag

[...]

Learn more

TRL zonder Bla Bla

13:00Zondag

13:00Zondag

[...]

Learn more

16:00Zondag

De beste beats van de jaren 90 ! DJ Kicken neemt je 2 uur mee op sleeptouw. Elke zondag tussen 18 en 20u Op  Radio TRL , Pleasure radio.

Learn more

18:00Zondag

Voor wie thuis is in Dance, Techno en Trance zal de naam Peter Bellaert ongetwijfeld vertrouwd in de oren klinken.. Als dj, producer en het muzikale brein achter o.a Minimalistix, E.V.O, Atlantis 6 en uiteraard nog vele andere muzikale projecten zette Peter sinds de jaren 80 een onuitwisbare voetafdruk op de Belgische Dance scene. Wel, gelukkig bestaan er spreekwoorden zoals “de appel valt niet ver van de boom”, want het muzikale verhaal zet zich hier gelukkig voort van vader op zoon. Of moeten we zeggen “vader met zoon"? Nadat Kenny Bellaert zijn vader eerst jaren bezig heeft gezien in zijn muziekstudio is hij als zoon sinds geruime tijd gebeten door dezelfde muzikale microbe als vader Peter. Kenny werd als kind immers met volle plezier ondergedompeld in de dance scene en had bovendien ook op geregelde basis contacten met mensen uit diezelfde muziekwereld. Daar waar Peter indertijd het bekende en erg succesvolle project Minimalistix had opgestart zal zoon Kenny nu als gretig jong veulen dit verderzetten (of zeg maar uitbreiden) onder de naam Maximalistix. De insteek is nog steeds dezelfde als die van zijn vader Peter. Ook Kenny brengt muziek waarbij je onmogelijk nog kan weerstaan aan de behoefte om te dansen. Het zijn stuk voor stuk energieke dance tracks die voor een deel worden beïnvloed door de onvergetelijke dancemuziek uit de jaren 80, 90 en later. Naast eigen gemaakte nummers brengt Kenny tijdens zijn dj-set ook op gepaste tijden exclusieve remixes van de beste dance tracks van weleer. Hij zal deze samen met zijn vader herwerken aangepast aan de hedendaagse muzikale noden. Het zijn de sounds van de succesjaren van dance music maar dan wel in een ultramodern jasje. Die remixes zijn wel enkel en alleen te horen tijdens de live sets van Kenny want ze zullen nooit commercieel uitgebracht worden. Exclusiviteit troef dus! De focus ligt echter wel op de eigen gemaakte nummers. Kenny heeft dankzij het legaat van zijn vader, maar vooral door eigen inzet en ervaring de know how om nummers te maken die zo aanstekelijk, dynamisch en dansbaar zijn dat ze potentie hebben om de Belgische dance scene weer net als vroeger opnieuw op de wereldkaart te zetten.

Learn more

19:00Zondag

“Looking for the Perfect Beat” is Irvin Cee's radioshow met de beste en nieuwste clubmuziek. Irvin brengt je een gevarieerde mix van Deep House, House, Funky house, Jackin House, Tech House, Techno en Hard Techno. Hij mixt de tracks met chirurgische precisie aan mekaar tot nieuwe muzikale genotshoogten. Je kan niet anders dan dansen. Elke zondag om 19u.

Learn more

Rotationz

20:00Zondag

20:00Zondag

Rotationz is de langstlopende radioshow in België rond ‘quality electronic dance music (genre: organic - progressive & melodic house, melodic techno & electronica). Rotationz - ‘Music From The Heart’ - werd opgericht op 31 mei 2003 door Hans Rotationz & Tim Davis (die ermee stopte in 2008). De afgelopen jaren hebben ze ook heel wat dj-sets van de meest bekende deejays uitgezonden en werkten ze samen met meer dan 1000 platenlabels van over de hele wereld.   Na meer dan 1,5 jaar van Vlaamse radiostilte keert Rotationz terug en dit via Radio TRL. De radioshow wordt nog steeds van presentatie voorzien door Hans Rotationz. Elke zondag zal je Rotationz terug kunnen beluisteren via verschillende FM frequenties , DAB+ en online.   Rotationz hoor je voortaan op zondagavond tussen 20 en 21u met de vaste dj-crew: Hans Rotationz, Pedro Mercado, Wess Vida, Jam Deluxe Meer informatie via de website www.rotationz.be en de nieuwe pagina . Rotationz is er ook op Spotify!  

Learn more

21:00Zondag

Exclusief voor Belgie op Radio TRL ! Elke Zondagavond van 21-22u   Solid Sounds, music for the club generation.

Learn more

TRL zonder Bla Bla

22:00Zondag

22:00Zondag

[...]

Learn more
Current track

Title

Artist

Background