Vette song gehoord op TRL en je weet niet welke ?

Written by on 4 december 2019

Vul het “Contacteer Ons” formulier in op onze website !


Reader's opinions
  1. Callix   On   16 januari 2020 at 20:43

    Hallo ik heb deze morgen een song gehoord op de radio maar weet niet wie het en welke titel. De tekst die ik hoorde was van, ik kan niet leven zonder man dat xas begin vzn de refrein en op het einde zongen ze van amai amai. Kunnen jullie mij zeggen van wie dat dat liedje is. Mvg callix

  2. Hannes De Schepper   On   20 februari 2020 at 00:11

    Hoi, ik heb een ontzettend leuk nummer gehoord tussen ongeveer 18u10 en 18u25 woensdagavond. Zouden jullie de nummers kunnen doorgeven die op dit tijdstip werden gedraaid aub? Alvast hartelijk bedankt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist

Background