Steve Denys

Ik ben op mijn 17de in een swingcafé begonnen met leren mixen. De regel daar was wie eerst is kan muziek draaien. Na een jaar vond ik de weg richting Torhout waar ik begon als barman en waar ik kon draaien in de vooravond voor de dj er was. Toen die er enkele maanden later mee stopte ben ik er begonnen als vaste dj op zaterdag. Al snel draaide ik in verschillende swingcafé’s in en buiten Torhout. 

 

In 1998 werd ik opgepikt door Didier Demeyere die de opstart van C-dance Torhout op zich nam. Hij vroeg me of ik wilde meegaan in het C-Dance verhaal. Ik begon er aan de draaitafels tijdens de talrijke C-dance Roadshows. 

 

Alles ging toen zo snel dat ik kort na mijn intro in het C-dance team al live aan het mixen was op de de toenmalige 107.9fm. Kort erna werd ik meegezogen in het presenteren en zo zat ik op woensdagavond en zaterdagmorgen al live achter de micro. 

 

Toen C-Dance Torhout ermee ophield was ik nog zeker een jaar actief op zaterdagmorgen bij C-Dance Izegem.

Daarna was ik op Zondagavond te horen op Topradio Houtland. 

 

Door mijn toenmalige beroepsactiviteit moest ik vroeg de baan op en ben ik moeten stoppen met mijn programma op Zondagavond. 

 

Na een aantal jaren radio stilte werd ik plots gevraagd om op X-ray Torhout 106.8fm  live programma te komen doen vanop de backstage van Land of Love. Daarna presenteerde ik er ook de jaarlijkse Retro top 100…. 

 

En nu ben ik dan ook heel tevreden dat ik deel mag uitmaken van de Radio TRL crew en ik zal jullie de zaterdagnamiddag tussen 16h en 18h meenemen in Steve’s Party Train. Current track

Title

Artist

Background