Len Van Loo – Levicon


Len Van Loo – Levicon shows

Als tiener was ik al volledig geïnteresseerd in alles wat muziek was.

Een van mijn nichten was samen met een dj die draaide in “The Picture” in Gent ; een house café.

Toen ik soms bij hun eens thuiskwam  zag ik zijn “cdj 500” staan en mixer en vroeg dan al eens van hoe je die muziek mixt en zo.

Dus die toonde me het beatmatchen en het voor beluisteren en dat vond ik wel heel leerrijk en dit vondt ik dan ook wijs !

Ik was nog maar 12jaar en had daar zelf de nodige centen niet voor om deze apparatuur te kopen en dat ook thuis te doen.

Veel later dan  heb ik me toch een controllertje gekocht : een “Hercules DJ mp3” en ik was er op aan het oefenen en speler wijs uitzoeken met het programma VDJ.

Iets later wou ik dan een grote controller en koos ik voor een “Numark NV2” en deed ik setjes op een online platform en een stream en dan kreeg ik wel de reactie van :

“Je mixen zijn tof , goed en leuk” ; ook dat je er bij spreekt is de max hoorde ik toen, nu  heb ik 2 jaar geleden mijn “Pionier RX2” gekocht  en ik moet zeggen : De passie is alleen maar groter  geworden.

Dus bij deze muziek zit al in me bloed van jongs af aan, ik heb ook 18 jaar drummer geweest en 10 jaar in bands actief geweest.

Ik krijg de kans om op een feestje te draaien, dan in een dans café, een privé festival enzo verder.

Op dat laatste heeft Radio TRL me dan gehoord en me aangesproken om iets met TRL te doen, en zo kom ik hier dus !Current track

Title

Artist

Background