DJ

Ik ben gestart in november 2021 als vinyl only dj. Dit voornamelijk in de stijlen House, Retro, Techno, Groove en Tech-House. Het was de bedoeling om enkel thuis wat plaatjes te draaien maar al snel kreeg ik lovende feedback van kameraden die al vanaf hun jeugd aan het draaien waren dat ik op korte tijd veel progressie maakte. Hierdoor en na vele uren beatmatchen in mijn dj-kamer besloot ik om mee te doen aan een dj contest. Al snel kreeg ik het nieuws dat ik gewonnen had. Na een succesvol optreden ben ik in diverse dj-groepen op facebook gaan zoeken naar andere mogelijkheden om te kunnen draaien. Kort hierna ben ik in contact gekomen met Erik devalk en kreeg de kans om te starten in het doe je ding programma op radio TRL. Ondertussen nog enkele dj contests gewonnen en op diverse vaten en privé feesjes gedraaid. Ook kreeg ik de kans om op een lokaal festival mijn debuut te maken. Mijn dj-carrière was vertrokken en ook op Radio TRL kreeg ik de kans om in het vast dj-team aan te sluiten.  

Pascal cocquyt, beter bekend als dj Pascal Lacroixx,  begonnen sinds jaren 90. Resident geweest in diverse clubs in Vlaanderen waaronder Lamborghieni,  Zenith, Nos otros, enz.. Iedere maandag van 19u tot 20u in de mix te horen op Radio TRL. In het programma ' Strictly Retro' breng ik jullie terug naar de vervlogen tijden van de retro.    

  “On the age of 17 this very skillful DJ already discovered the magic of mixing dancemusic. Any live performances later he discovered his real interest was to play quality, but still accessible afterclub & retro music. Thanks to his extra presentation skills DJ CHRISTOPHER got the chance to broadcast weekly his own radioshow with this […]

Als tiener was ik al volledig geïnteresseerd in alles wat muziek was. Een van mijn nichten was samen met een dj die draaide in "The Picture" in Gent ; een house café. Toen ik soms bij hun eens thuiskwam  zag ik zijn "cdj 500" staan en mixer en vroeg dan al eens van hoe je die muziek mixt en zo. Dus die toonde me het beatmatchen en het voor beluisteren en dat vond ik wel heel leerrijk en dit vondt ik dan ook wijs ! Ik was nog maar 12jaar en had daar zelf de nodige centen niet voor om deze apparatuur te kopen en dat ook thuis te doen. Veel later dan  heb ik me toch een controllertje gekocht : een "Hercules DJ mp3" en ik was er op aan het oefenen en speler wijs uitzoeken met het programma VDJ. Iets later wou ik dan een grote controller en koos ik voor een "Numark NV2" en deed ik setjes op een online platform en een stream en dan kreeg ik wel de reactie van : "Je mixen zijn tof , goed en leuk" ; ook dat je er bij spreekt is de max hoorde ik toen, nu  heb ik 2 jaar geleden mijn "Pionier RX2" gekocht  en ik moet zeggen : De passie is alleen maar groter  geworden. Dus bij deze muziek zit al in me bloed van jongs af aan, ik heb ook 18 jaar drummer geweest en 10 jaar in bands actief geweest. Ik krijg de kans om op een feestje te draaien, dan in een dans café, een privé festival enzo verder. Op dat laatste heeft Radio TRL me dan gehoord en me aangesproken om iets met TRL te doen, en zo kom ik hier dus !

  Ik begon op 14 jarige leeftijd met mijn eigen discobar. Ik draaide toen reeds feestjes en fuifjes. Mijn liefde voor muziek was heel groot. Op mijn 18e werkte ik in een CD zaak, meer dan 10 jaar lang. Ook op radiogebied was ik steeds actief, ik werkte voor Radio Contact, Topradio TRL, Topradio Aalter, […]

DJ Crisp Na een tijdje stil te hebben gelegen heeft dj crisp de 🎧 weer opgezet .muziek kruipt immers waar het bloed niet kan komen  .  En heeft er weer zin in om er in te vliegen met een breed palet aan muziek kan je alles verwachten van hem . Je weet niet wat je mist !

Current track

Title

Artist

Background